Ook bij de meiden blijft VV Oosterhout groeien

Foto: vvoosterhout.nl

VV Oosterhout heeft al jaren aandacht voor het meiden en vrouwenvoetbal en het begint het nu echt vorm te krijgen.

Meiden- en vrouwenvoetbal

Na de winterstop wordt er gestart met een MO15 team en daarmee slaat de voetbalvereniging de brug naar de jeugd. Tot hun 11de kunnen de meiden bij de jongens blijven voetballen, maar VV Oosterhout wil de meiden daarna een keuze bieden en deze ambitie krijgt steeds meer vorm. Gert-Jan Priest is als technisch coördinator zeer actief betrokken bij de meiden- en vrouwenteams. “VV Oosterhout is een club die graag iedereen met een voetbalambitie een plek wil geven en hierdoor wordt er vanuit het bestuur actief meegedacht om ook het meiden- en vrouwenvoetbal bij VV Oosterhout naar een hoger plan te tillen.”

Extra dynamiek en gezelligheid

Gert-Jan gaat verder: “Het motto van de vereniging ‘met plezier presteren’ sluit heel goed aan bij het meiden- en vrouwenvoetbal. Dus naast het leveren van prestaties op het veld, is er ook ruimte om activiteiten te organiseren om het plezier bij de meiden en vrouwen te vergroten.” Voor VV Oosterhout is het al jaren duidelijk dat de vrouwen binnen de vereniging voor extra dynamiek en gezelligheid zorgen. Dit draagt bij aan een goede sfeer en zo wordt de club een plek waar leden graag komen en iets willen bijdragen. In alle lagen van de vereniging zie je dan ook dat vrouwen een actieve rol hebben.

Iets voor jou?

Wil je VV Oosterhout helpen om haar ambities waar te maken? Wil je een keer meetrainen bij een vereniging waar je je sportieve ambities kunt ontplooien en waar iedereen gelijk is? Meld je dan aan! Met name in de meidenteams is VV Oosterhout op zoek naar versterking. Stuur voor meer informatie een mail aan [email protected] of [email protected] of kijk op de onderstaande website.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden