Doe met je bedrijventeam mee met de Cross for the Crocus

Bedrijventeam Martens
Foto: Cross for the Crocus

Op 16 februari wordt voor de 11e keer de Cross for the Crocus gereden. Ook dit jaar kunnen bedrijventeams weer meedoen.

Cross for the Crocus

De Cross for the Crocus is een uitdagende en uitstekend verzorgde MTB-toertocht met drie goed uitgepijlde routes van 25 km, 55 km of 75 km. Na de start vanaf het clubhuis van De Jonge Renner bij Recreatieoord de Warande gaan de routes door de prachtige bossen, zandverstuivingen en heidevelden rond Oosterhout, Dorst en Rijen en grotendeels over de geroemde MTB Tracks Oosterhout om de gewilde paarse krokus te verdienen. De inschrijving bedraagt slechts 10 euro per deelnemer en het volledige inschrijfgeld gaat naar goede doelen waar de strijd tegen kanker centraal staat.

Bedrijventeams

De Cross for the Crocus is voor bedrijven een uitgelezen evenement om zich in te zetten voor een goed doel en sportief bezig te zijn. In 2018 is de Cross for the Crocus organisatie begonnen met de bedrijventeams. Fred Polling namens Martens Groep: “We deden afgelopen jaar met een bedrijventeam van maar liefst 26 deelnemers mee. De reacties van onze medewerkers waren erg positief. De routes waren erg uitdagend en gevarieerd en na afloop zocht iedereen elkaar weer op voor een hapje en een drankje en uiteraard om ervaringen te kunnen delen. De gezellige sfeer, de uitdagende parcoursen en het gevoel bijgedragen te hebben voor de strijd tegen kanker is voor velen een reden om de komende editie weer mee te fietsen.”

Hoe schrijf je een Bedrijventeam in?

Bedrijven kunnen vanaf 3 personen deelnemen als Bedrijventeam en zo samen genieten van een geheel verzorgde gastvrije en sportieve dag. De vele voordelen, het inschrijven en voorwaarden van een Bedrijventeam deelname vind je op de onderstaande website.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden