VV Oosterhout Zondag-1 gaat nieuwe seizoen enthousiast tegemoet

Foto: VV Oosterhout

Plezier en passie spatte van het veld af. Ook de begeleiding door een deskundige staf gaf een ‘boost’ aan het teamproces.

Plezier en passie

Enthousiasme, gedrevenheid, professionaliteit en harmonie, dat zijn toch wel de termen die de huidige selectie en de staf van VV Oosterhout Zondag-1 kenmerken. Drie weken was er intensief getraind door de nieuwe selectiegroep, dit onder de bezielende leiding van de hoofdtrainers Stijn Biemans en Jorco de Kok. Voorzitter Ruud Looijmans heeft de afgelopen weken een enthousiaste en ijverige groep aan het werk gezien. Ruud Looijmans: “Plezier en passie spatte van het veld af. Ook de begeleiding door een deskundige staf gaf een ‘boost’ aan het teamproces. Deze vernieuwde aanpak past ook perfect in lijn van de sportieve ambities die de club heeft, namelijk zo snel als mogelijk is promotie afdwingen naar de 2e klasse.” Looijmans sprak zijn waardering uit voor de ingezette koers. Het straalde veel vertrouwen uit en hij verheugt zich al op de start van de competitie.

Fit zijn en blijven

Teamprestaties en individuele vooruitgang qua fitheid worden komend seizoen wekelijks gemonitord. Conditiecoach Eric de Jong heeft hiervoor een conditieprogramma ontwikkeld dat is afgestemd en geïntegreerd opgenomen in het voorbereidingsprogramma van de Zondag-1. Via een speciale app kunnen spelers hun eigen conditie, fitheid en gezondheid volgen en hierop acteren. Alleen fitte spelers komen in aanmerking voor basisplaatsen. Daarmee heeft VV Oosterhout ingezet op een professionele aanpak, die heel bijzonder is binnen het amateurvoetbal. Hoofdtrainer Biemans: “Samenwerking is de sleutel tot succes. Elkaar beter maken en plezier hebben met elkaar dat zorgt dat we verder komen.”

Sleutel tot succes

VV Oosterhout zet grote stappen naar een prachtige toekomst. De vereniging groeit en bloeit. Wekelijks melden zich nieuwe jeugdleden aan. De selectiegroep bestaat uit een gezonde mix van ervaren spelers en jong talent uit de eigen jeugdopleiding. Op een enkele positie is er wat versterking van buiten Oosterhout aangetrokken. Dinsdag 4 augustus hervat de Zondag-1 en -2 weer hun trainingen. Op zondag 16 augustus zal de voltallige zondagselectie binnen een gezellige ambiance worden gepresenteerd aan de leden en sponsoren.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden