Zondagselectie VV Oosterhout start met de voorbereiding

Foto: VV Oosterhout

Na een aantal voetballoze maanden starten de Zondag 1 en 2 van VV Oosterhout vanaf dinsdag 4 augustus de voorbereiding op seizoen 2020-2021.

Trainingen

Dankzij de diverse versoepelingen kan er voor het eerst in maanden ook weer worden gewerkt met wedstrijd gerelateerde oefenvormen en diverse tactische varianten. Die een voetballer nodig heeft als prikkel om maximaal te presteren. Dinsdag werken de selecties onder leiding van Jorco de Kok, Stijn Biemans en van Henk Stok de eerste training af in de voorbereiding op het komende seizoen. De training start omstreeks 20:15 uur en vindt plaats op het hoofdveld van sportpark ‘De Contreie’. Donderdag staat de tweede training van de voorbereiding op het programma waarbij wordt beoordeeld hoe het met de basisconditie van de spelers gesteld is.

Oefenwedstrijden

De eerste oefenwedstrijd voor VV Oosterhout zondag 1 staat op de planning voor donderdag 13 augustus. Om 20.15 uur wordt op Sportpark de Contreie afgetrapt tegen 2e klasser VOAB uit Goirle. De tweede oefenwedstrijd staat gepland op zondag 16 augustus. Om 12.30 uur wordt dan afgetrapt tegen Roosendaal, ook weer op het eigen veld van De Contreie. VV Oosterhout Zondag 2 speelt op zondag 16 augustus, eveneens om 12.30 uur thuis tegen SV Reeshof.

Presentatie van de selectie

Na deze oefenwedstrijden volgt de presentatie van de Zondagselectie op zondag 16 augustus rond 15.00 uur op het hoofdveld. Een mooi moment om spelers, sponsoren en supporters met elkaar kennis te laten maken. Uiteraard zijn de trainingen en wedstrijden toegankelijk voor supporters, de kantine is geopend voor een frisse versnapering of een lekker hapje. Bezoekers van Sportpark de Contreie worden uiteraard verzocht om zich te houden aan de geldende maatregelen vanuit het RIVM.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden