Zondagselectie VV Oosterhout presenteert zich aan het publiek

Foto: Ad Looijmans / VV Oosterhout

Afgelopen zondag was de presentatie van de nieuwe Zondagselectie van VV Oosterhout voor het seizoen 2020-2021 voor publiek en sponsoren.

Twee wedstrijden

Op een zonovergoten Sportpark de Contreie werden afgelopen zondag allereerst twee wedstrijden gespeeld. Zo speelde Zondag 1 op het hoofdveld tegen de Roosendaal. Deze ontmoeting werd afgesloten met een 1-4 eindstand in het voordeel van onze gasten uit Roosendaal. Trainersduo de Kok en Biemans waren ondanks de nederlaag tevreden over de eerste conditionele prikkels die de spelers uit deze ontmoetingen hebben weten te halen. Op veld C won Zondag 2 van SV Reeshof 2 met 6-1. Niet alleen de stand stemde trainer Stok tevreden maar met name de inzet en wil om te winnen bij zijn spelers deden Henk glunderen.

Teampresentaties

Na afloop van de wedstrijden nam voorzitter Ruud Looijmans het woord. Allereerst werd afscheid genomen van Frans van Gils. Hij werd bedankt voor zijn goede zorgen als jarenlange verzorger van Zondag 1. Ook riep de voorzitter iedereen op zich vooral aan de regels van het RIVM te houden, zodat iedereen kan blijven genieten. Daarna richtte hij zich op de sportieve ambities voor de Zondagselectie, met beide teams wil VV Oosterhout boven in mee draaien in de competitie en promotie is voor beide teams de doelstelling. Vervolgens riep hij de staf naar voren op het veld waarna Jorco de Kok de zondag 1 selectie voor heeft gesteld en Patricia van Halderen hetzelfde deed met “haar” jongens van de zondag 2. Zondag doen beide teams mee aan een toernooi bij VV Jeka in Breda. De uitwedstrijd van Zondag 1 tegen IFC op 19 augustus komt te vervallen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden