Eerste nederlaag voor TSC is een feit

Tot de rust nog gelijk 2-2 daarna pakt Kruisland de winst.” Henk Jansen schreef het wedstrijdverslag van TSC uit tegen Kruisland.

Kruisland – TSC

“Ondanks alle coronamaatregelen en best nog wel redelijk weer werd het voor TSC een sombere namiddag. Het begon allemaal zo spannend en aanvallen langs 2 kant. Beide teams hadden er echt zin in blijkbaar. Al na 10 minuten stond de thuisclub op 1-0 en kon TSC de pijlen gaan richten op een gelijkmaker. Gelukkig hoefde we daar niet al te lang op te wachten . Aan de basis een prachtige actie van Axel Theuns die Ryan Snoeren op de juiste waarde wist in te schatten. De 1-1 was een feit en de strijd begon weer van voor af aan. Na een klein half uur spelen waar beide partijen goed tegen elkaar op gingen kreeg Kruisland een hoekschop te nemen. Deze perfect genomen vrije bal werd onberispelijk achter TSC doelman Bart van den Hoven gewerkt 2-1. Weer was TSC snel opgeveerd , een prachtige droge knal van Tim Rubenkamp in de 35e minuut betekende 2-2 . Tot de rust aan beide kanten geen noemenswaardige kansen meer zodat de beslissing dan in de 2e helft zou moeten gaan vallen.

Tweede helft

Grote pech voor TSC was wel het feit dat direct na de rust Ryan Snoeren geblesseerd naar de kant moest voor hem kwam Yeswindum Gire. De domper kwam dan voor TSC wel even later. De doorgebroken spits van Kruisland werd op een niet al te slimme wijze neer gehaald door Wouter Kops. Dat wat hem wonder boven wonder geen rood of zelfs geel opleverde maar wel een terechte strafschop. Deze werd onhoudbaar voor de TSC doelman binnen geschoten 3-2 voor de thuisclub. Opnieuw moest TSC weer achter de feiten aan nu voor de 3e keer. Trainer Ad Looymans ging wisselen en bracht Berry de Ram voor Loick Smakman en Jurendel Dorand voor Paul van Zon. Wat TSC echter ook probeerde nu werd de gelijkmaker niet meer gevonden. Eind resultaat de eerste nederlaag in deze competitie was een feit , och ik zou zeggen dat kan je dan maar gehad hebben . nu op naar de eerste overwinning van dit nog prille seizoen. Komende week komt Roosendaal op bezoek en ook die willen zeker wat recht zetten na de 2-5 nederlaag tegen stadsgenoot RBC . Dus het zal er gaan spannen aan de Warandelaan zondag. Als het maar door gaat gezien de laatste ontwikkelingen op coronagebied. Niets te laat dat er dinsdagavond door de heer Rutte ook nog eens een streep door de gehele voetbalcompetitie getrokken gaat worden. We wachten af en we zullen het zien.”