PLUSvoetbal VV Oosterhout blij met extra bijdrage Clubsupport

Foto: PLUSteam VV Oosterhout (Via Facebook)

Het PLUSteam van VV Oosterhout heeft bij de actie Rabo ClubSupport een cheque van maar liefst 938,62 euro in ontvangst mogen nemen. 

Ruim 25.000 stemmen

Binnen onze regio organiseerde de Rabobank Amerstreek de afgelopen periode de actie Rabo Clubsupport. De leden van de bank werd opgeroepen om te stemmen op het doel dat zij wilden steunen. Afgelopen donderdagavond was de uitreiking van de cheques te zien op de ORTS. In totaal was er een bedrag van 150.000 euro te verdelen onder maar liefst 368 deelnemende clubs, verenigingen en stichtingen. Het PLUSteam van VV Oosterhout mocht een cheque van maar liefst 938,62 euro in ontvangst nemen.

Kinderen met autisme

Het PLUSvoetbal binnen VV Oosterhout zorgt ervoor dat kinderen met autisme van 5 tot en met 18 jaar heerlijk kunnen ontspannen door middel van voetbal. Deze kinderen (inmiddels met ruim 20 actieve spelers) kunnen in een vertrouwde veilige omgeving, zonder bijzondere prikkels heerlijk samen voetballen. Elke vrijdag avond van 18.00 tot 19.00 uur is Sportpark De Contreie exclusief ter beschikking van deze groep met sportende kinderen en hun duidelijk herkenbare, vaste begeleiding. Zeer belangrijk voor de ontwikkeling van deze kinderen!

Subsidie erg welkom!

Met de bijdrage van ClubSupport kunnen trainers worden opgeleid, extra benodigde specialistische materialen kunnen worden aangeschaft en er kunnen diverse bijeenkomsten worden georganiseerd op het moment dat dit weer veilig te organiseren valt. Met de bijeenkomsten willen VV Oosterhout inzicht geven in autisme en laten zien wat PLUSvoetbal van VV Oosterhout kan betekenen voor kinderen met autisme en hun ouders. Via de onderstaande Facebookpagina kun je precies zien waar het geld aan besteed wordt.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden