VV Oosterhout en trainer Ahmet Türküçü verlengen de samenwerking

Foto: VV Oosterhout

Afgelopen week heeft het bestuur van VV Oosterhout besloten in het nieuwe seizoen de samenwerking met trainer Ahmet Türkücü te verlengen.

Ahmet Türküçü

Trainer Türkücü begon afgelopen zomer met frisse moed en een aardig versterkte selectie aan de voorbereiding op seizoen 2020-2021. De oefencampagne en de bekerwedstrijden gaven mede door het zoeken naar een ideale samenstelling een ietwat vertekend beeld van de werkelijke kracht van VV Oosterhout zaterdag 1. Echter, in de competitie zagen we direct een ijzersterk en goed voetballend team dat de eerste vier wedstrijden overtuigend wist om te zetten in klinkende overwinningen.

Derde seizoen

De eerste twee seizoenen gaven het bestuur van VV Oosterhout een aardig beeld van Ahmet als trainer en gelukkig waren zowel de intentie van Ahmet als die van het bestuur er om in het seizoen 2021-2022 de samenwerking voort te zetten. Ahmet en VV Oosterhout hopen natuurlijk dat seizoen 2021-2022 een volledig seizoen gaat worden waar VV Oosterhout zaterdag 1 de eigen ambitie waar kan maken en mee kan strijden om de bovenste plaatsen in de competitie.

Zaterdag 1 klaar voor de toekomst!

Ahmet is ondertussen ook rond met de rest van zijn staf voor het komende seizoen, dat betekent dat keeperstrainer Rene Kenter, verzorger Ger van Domburg en leider Quincy Brakkee eveneens betrokken blijven bij VV Oosterhout zaterdag 1. Met een groot deel van de huidige spelersgroep is Ahmet ondertussen ook rond voor seizoen 2021-2022. Kortom, VV Oosterhout zaterdag 1 is klaar voor de toekomst. (Op de foto van links naar rechts: keeperstrainer Rene Kenter, verzorger Ger van Domburg, leider Quincy Brakkee, trainer Ahmet Türküçü, penningmeester Minet Verlaat)

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden