Jeugdvoetbaldagen tijdens de carnavalsvakantie op terrein SCO

Foto: Jeugdvoetbalopleiding.nl

Op donderdag 18 en vrijdag 19 februari in de carnavalsvakantie zullen op het complex van vv SCO de Jeugdvoetbaldagen worden georganiseerd.

Jeugdvoetbaldagen

Alle kinderen van 5 tot en met 15 jaar kunnen deelnemen aan de Jeugdvoetbaldagen, van keeper tot spits. Je hoeft geen lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden! De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Men krijgt alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen.

Wiel Coerver methode

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit gebeurt door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

Hoe geef je je op?

De Jeugdvoetbaldagen worden georganiseerd op donderdag 18 en vrijdag 19 februari op het complex van SCO aan de Elskensweg in de wijk Dommelbergen. Iedereen tussen 5 en 15 jaar mag zich aanmelden, men hoeft dus geen lid van een bepaalde vereniging te zijn. Verzoeken om samen met vrienden of vriendinnen in dezelfde groep zijn mogelijk. Deelnemen aan beide dagen kost 65 euro. Kijk voor meer informatie of om je in te schrijven op de onderstaande link.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden