Nofel Asrih voetbalt komend seizoen bij VV Oosterhout

Foto: VVO

De 21-jarige Nofel Asrih komt, nadat hij een half jaar geleden stopte bij TSC, het komende seizoen uit voor VV Oosterhout.

“Echte nummer 10”

Nofel Asrih is zijn voetbalcarrière gestart bij TSC. In de JO11 is hij gescout en overgestapt naar NAC Breda. Na zijn periode bij NAC keerde Nofel terug naar TSC. Hier heeft hij tot een half jaar geleden nog gevoetbald. “Nofel is een technische begaafde voetballer. Hij is een echte nummer 10 die je moet laten zwerven”, zo schrijft VV Oosterhout in haar persbericht.

Ambitieuze voetballer

Nofel vindt het nog steeds jammer dat hij niet heeft kunnen slagen als profvoetballer. De ambitie is er echter nog steeds om dan op amateur een gewaardeerde en goede teamspeler te worden op een zo hoog mogelijk niveau. En voegt hij er zelfverzekerd aan toe: “Dat ga ik bereiken”. Bij VV Oosterhout denkt Nofel in een vereniging te komen die zijn ambities en prestaties meer waar kunnen maken.

Nofel Asrih

Nofel is een gezellige en sociale jongen die momenteel de opleiding Sport en Bewegen volgt op Curio in Breda, hier hoopt hij dit jaar voor te slagen. Daarna wil hij nog een 1-jarige studie Social Work gaan volgen. Voor zijn huidige opleiding loopt Nofel stage bij TSC. Hier traint hij dit seizoen ook de JO13-1 waar hij geniet van het training geven aan de kids ‘‘ik vind het leuk om te zien dat de spelers beter worden en dat ik me inbreng daarin heb’’.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden