Grootse opening accommodatie Korfbalvereniging De Voltreffers

Leon Voogt (links) ontvangt wedstrijdbal van KNKV
Foto: Sportbedrijf Oosterhout

Afgelopen zaterdag opende wethouder Kastelijns de nieuwe accommodatie en dat werd door De Voltreffers groots gevierd.

Duurzame korfbalvelden

De accommodatie van korfbalvereniging De Voltreffers is vernieuwd. Het natuurgras werd vervangen door kunstgras, de kleedkamers zijn gerenoveerd en het clubhuis werd verbouwd. En dit alles met oog voor verduurzaming. “Een prachtig modern complex,” zegt Leon Voogt, voorzitter van de vereniging. “Waar het afgelopen door de gemeente, de aannemers en onze eigen bouwcommissie hard aan is gewerkt.” Op het sportcomplex aan De Buurstede liggen nu 2 kunstgrasvelden. Ze zijn voorzien van waterinfiltratie waardoor overtollig regenwater wordt opgevangen. In de nieuwe lichtmasten hangen energiezuinige LED-lampen.

Clubhuis

“Een groot deel van ons spaargeld hebben we doelgericht in ons clubhuis geïnvesteerd” aldus Voogt. “Zo brachten we een onderhoudsvrije buitenschil aan en installeerden we nieuwe kozijnen met extra isolerend glas. We kochten comfortabel meubilair, ook voor het vergrote buitenterras en plaatsten energiezuinige horeca-apparatuur.”

Midden in de samenleving

Het vernieuwde complex van De Voltreffers heeft een enorme aantrekkingskracht vertelt Voogt. “De vereniging verwelkomde de afgelopen tijd veel nieuwe leden, vrijwilligers en sponsoren. Ook zijn vaak andere organisaties zoals het TICO-huis te gast voor een sportactiviteit. We zijn immers een korfbalvereniging die midden in de samenleving staat” sluit Voogt af.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden