Arno Donkers en Ger de Heer mede-kartrekkers TSC Club van 50

Foto: Henk Jansen / TSC

De bedragen uit de Club van 50 van voetbalvereniging TSC worden besteed aan uiteenlopende wensen die binnen de vereniging spelen of waar doorgaans geen begroting voor is. 

Club van 50

Het voetbalseizoen is weer begonnen. Na een grote periode zonder voetbal en dus ook geen of weinig inkomsten gaan alle registers weer open. Bij voetbalvereniging TSC is ook een van de geldstromen de Club van 50. In de kantine hangt vol trots een groot bord met alle namen van mensen die jaarlijks 50 euro storten in die pot. Dit geld wordt beheerd door een speciale groep mensen die er op toezien dat dit geld besteed wordt aan objecten die soms tussen wal en schip dreigen te vallen. Daar waar er bij de jeugd of bij vrijwilligers echt iets nodig is waar een kleine bijdrage extra welkom. Al jaren was er deze bijzondere club maar door allerlei redenen was er de laatste jaren weinig meer van terecht gekomen. Drie jaar geleden is die draad weer opgepakt en zijn er al wat leuke objecten verwezenlijkt.

Veel nieuwe leden

Helaas gooide corona vorig seizoen roet in het eten, maar nu het er weer alle schijn van heeft dat een mooi seizoen wordt, is de Club van 50 weer actief geworden. Mensen worden onder andere door de mede-kartrekkers Arno Donkers en Ger de Heer actief benaderd en het lijkt erop dat er veel nieuwe leden bij komen. Het bord staat immers steeds voller met namen die er eerder nog niet op stonden. De komende periode worden alle mensen wiens naam al op het bord stond weer benaderd. En mocht je interesse hebben om ook jouw naam op het blauw-witte bord in de TSC-kantine terug te zien komen, stuur dan een mail naar [email protected] en vermeld jouw naam, de naam die op het naamplaatje moet komen als dat anders is dan je eigen naam en je contactgegevens.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden