TSC JO19 -1 wint met 3-1 van Gemert

Afgelopen zondag speelde JO19-1 van voetbalclub TSC thuis tegen VV Gemert. Het verslag van de wedstrijd is van Henk Jansen.

TSC JO19 -1 – VV Gemert

Afgelopen zondag opnieuw een thuiswedstrijd voor de hoogst spelende jeugd van TSC. Tegen een topploeg als VV Gemert is het altijd de mouwen opstropen. Blijkbaar was het team van Angelo Ernst voldoende gewaarschuwd. Van meet af aan was Gemert de minder en scoorde TSC JO19 -1 met de regelmaat van de klok zo doende stond er met de rust een mooie en veilige 3-0 op het scorebord. De neutrale toeschouwer dacht dat de wedstrijd gespeeld was en ging wat drinken in de kantine. Toch bleek het achteraf gezien nog geen gelopen zaak.

Tweede helft

Gemert werd sterker na rust en bij TSC sloop wat onzekerheid in het spel. Gelukkig stak de TSC doelman in een uitstekende vorm en voorkwam hij diverse malen een tegentreffer. Het kon niet uitblijven de druk werd steeds groter en een handsbal bij TSC in het strafschopgebied was de aanleiding tot een strafschop. De uitstekende keepende TSC doelman had nu geen verweer en de op een Panenka-achtig manier genomen pingel was voldoende voor de 3-1. Ondanks dat Gemert nog meer ging aandringen was het toch TSC dat stand hield en zelfs nog een paar kansjes kreeg om de voorsprong uit te breiden. Gelukkig werd aan beide kanten niet meer gescoord zodat TSC toch de 3 punten in eigen huis hield.