OZ&PC De Warande DG1 wint eerste wedstrijd van het seizoen

Warande DG1
Foto: OZ&PC De Warande

Afgelopen zaterdag speelde DG1 van De Warande thuis tegen de De Vennen uit Dongen. Het wedstrijdverslag is van speler Joppe de Jong.

De Warande DG1 – De Vennen

De sfeer bij de wedstrijd De Warande DG1 tegen De Vennen uit Dongen was goed, maar een beetje gespannen waren we wel. Met 1 wissel op de kant wisten we dat we flink aan de slag moesten. Voordat de wedstrijd begon vertelde coach Nikkie tegen ons dat we allemaal bij ons mannetje moesten gaan liggen en daar vlakbij moesten blijven. De wedstrijd begon en al heel snel had ons team meerdere kansen om te scoren. Het lukte alleen nog net niet. De keeper van de tegenpartij wist de eerste vier schoten op het doel tegen te houden. Maar we bleven in de aanval gaan en het eerste doelpunt werd gemaakt!

Enthousiast publiek

Na de eerste periode kwam de tegenstander fel terug. Ze wisten de bal in bezit te houden en scoorden meerdere keren. Het publiek van de tegenpartij was ontzettend enthousiast. Het was tijd om van kant te wisselen. Coach Nikkie vond dat we goed bezig waren. Ze zei tegen ons dat we in de aanval eerst naar de buitenkant moesten spelen en daarna weer naar binnen. Ik scoorde, Vincent en Finn ook twee keer. Het ging echt heel goed! In de laatste periode stonden we met 9-3 voor. En in de allerlaatste seconde scoorde Anestis de tiende goal!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden