Klein judofeest tijdens de 28e Baronie Arashi Cup

Foto: Bliemer Arashi Sport

In gymzaal Markkant werd afgelopen zaterdag voor de 28e keer de Baronie Arashi Cup georganiseerd voor judoka’s van 4 t/m 14 jaar.

Baronie Arashi Cup

Vorig jaar kon de Baronie Arashi Cup wegens corona niet doorgaan. Dat werd met een online editie in in juni. Maar gelukkig kon de 28e editie van dit judofeest voor alle judoka’s van 4 t/m 14 jaar uit onze regio afgelopen zaterdag gewoon doorgaan. Naast de eigen leden van Bliemer Arashi Sport uit Oosterhout, Breda en Teteringen waren ook judoka’s uit onder andere Bergen op Zoom, Oudenbosch Gilze, Made en Lage Zwaluwe van de partij.

Diverse poules

De 100 deelnemers waren verdeeld in verschillende gewicht- en leeftijdpoules. Voor alle judoka’s was geprobeerd om zo eerlijk mogelijke groepen te maken en iedereen mocht minimaal 3 tot 4 judowedstrijden spelen. Bij de jongste judoka’s was het fantastisch om te zien hoe zij met veel plezier probeerde wedstrijden te winnen. Bij de oudere judoka’s was het genieten van de prachtige onverwachte punten, technieken, uitslagen en de onverwachte winnaars en verliezers. Voor alle judoka’s was er een prachtige prijs en een aandenken.

Uitslagen

Kampioen op de 28e Baronie Arashi Cup werden: Sem Holtman, Aram Schellekens, Noah van den Berg, Pepijn van Loon, Boaz Middelhoff, Liam Blaauwiekel, Brandon Valkenburg, Mace van Lier (Arashi Oosterhout), Luke Prinsen, Sven Velthuis (Arashi Heusdenhout), Mohammed Benkaddour, Jayden Meeuwessen (Arashi Boeimeer), Daley Post, Timo de Louweren (Arashi Teteringen), Tim van Dijk (Mati), Onno Bush, Tijn van Rosmalen, Chris van Oosterhout, Jiro Overkamp, Made van de Vorst (JC Made) en Riley Wallach (Lage Zwaluwe).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden