TSC nu alleen koploper na puntverlies van RBC bij UNO Animo

Foto: Henk Jansen / TSC

Koploper RBC morst opnieuw punten met een gelijkspel in Loon op Zand 1-1 bij Uno Animo. Dit artikel is geschreven door Henk Jansen.

RBC morst punten

Koploper RBC morst opnieuw punten met een gelijkspel in Loon op Zand 1-1 bij Uno Animo. Dus zondag begint in Roosendaal TSC de wedstrijd met 1 punt voorsprong op de Roosendalers. TSC heeft nu 1 nederlaag geleden dus 3 punten verlies en RBC heeft 2 keer gelijk gespeeld dus 4 verliespunten. VOAB kan in punten gelijk komen met TSC maar moet dan de inhaalwedstrijd winnen en werken aan het doelsaldo.

Strijd nog niet gestreden

Slechts weinigen hadden gedacht dat koploper RBC bij de onder aan staande club punten zou verspelen. Maar alles is mogelijk, hebben we ook nog kunnen zien bij het Nederlands elftal. Dus ook zondag als TSC in Roosendaal gaat spelen is de strijd nog niet gestreden. Waarom zouden we daar ook niet voor een verrassing kunnen zorgen? Wat is het toch leuk als je zelf zonder te spelen koploper in de 2e klasse bent geworden!

Geen supporters mee

Natuurlijk is het seizoen nog lang maar we genieten nu toch echt wel van deze mooie positie op de ranglijst. Jammer dat er helaas vanwege corona geen supporters mee mogen naar Roosendaal. Ik denk dat er heel veel blauw wit te zien was geweest in het stadion waar RBC speelt. We leven zondag mee en hopen dat we via allerlei wegen toch rechtstreeks op de hoogte blijven van het wedstrijdverloop . Laten we hopen dat het corona virus ook geen roet meer in het eten gaat gooien en dat we zondag zeker 1 punt en misschien wel 3 punten kunnen bijschrijven.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden