De Warande CG1 strijdend ten onder in Andel tegen ZVDO’74

Foto: OZ&PC De Warande

Afgelopen zaterdag speelde OZ&PC De Warande CG1 tegen ZVDO’74 in Andel. Speelster Indy van De Warande schreef het onderstaande verslag.

ZVDO’74 – De Warande CG1

Indy: “We hadden er met zijn allen weer heel veel zin in omdat het alweer 2 weken geleden was sinds de laatste wedstrijd. Jammer dat door de nieuwe corona maatregelen er geen publiek toegestaan was, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Voordat we begonnen kregen we een peptalk van onze trainer Niels. Niels gaf aan dat we moesten proberen om zoveel mogelijk vrij te liggen en als iemand niet kon gooien, doordat de tegenpartij in de weg lag, dan moesten we ons aanbieden. Maak jezelf zichtbaar, was het advies van Niels.

Eerste twee periodes

Nadat bij iedereen de nagels gecontroleerd waren door de scheidsrechters konden we beginnen. Bram zwom als eerste voor de bal maar helaas was de tegenpartij net iets sneller. Na 13 seconden stonden we al met 1-0 achter, dus ging iedereen extra hard zwemmen. Onze keeper, Jasper, had het er maar druk mee maar hield zich zeker staande. In de tweede periode scoorde Senn het eerste doelpunt van ons. Het stond toen 3-1. We probeerden de tegenpartij het zo moeilijk mogelijk te maken. We zwommen zo hard als we konden. We gooiden met al onze kracht en we speelden als een echt team samen, maar de tegenpartij was toch net een maatje te groot. Niels zei dat we het erg goed deden en gaf ons nog een aantal tips voor de derde en vierde periode.

Derde en vierde periode

In de derde periode liet de tegenpartij nog meer van zichzelf zien. Helaas waren er zieken, waaronder onze vaste keepers, dus ging Eline voor de allereerste keer keepen. Zo knap, want die tegenpartij gooide best wel hard. Net voor het fluitsignaal scoorde Senn de 9-2 door een prachtige voorzet. In de vierde periode ging het toch weer wat beter. Jasper scoorde de 10-3 en Lyndsey scoorde de 11-4. Ook Senn scoorde nog een keer waardoor het 11-5 werd. De einduitslag was 12-5.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden