TSC wint sportieve uitwedstrijd tegen Beek Vooruit met 0-2

Foto: TSC / Henk Jansen

De wedstrijd die TSC afgelopen zondag uit speelde tegen Beek Vooruit in Prinsenbeek eindigde met 0-2. Het verslag is geschreven door Henk Jansen.

Beek Vooruit – TSC Oosterhout

Voormalig TSC jeugdtrainer en nu hoofdtrainer van Beek Vooruit Marcel van Helmond schreef afgelopen week nog een halve pagina vol in de lokale krant. Vooral met de bedoeling om zijn team op scherp te zetten tegen TSC, ook al stopt hij daar op het eind van het seizoen. Zijn grootste wens op dit moment was dan wel om tenminste nog een keer te winnen van TSC. Toch was TSC ook deze keer te sterk voor de oranjehemden uit Prinsenbeek.

Eerste helft

TSC speelde zeker in het begin Beek Vooruit van het kastje naar de muur. Na 20 minuten kwam de grootste kans voor drie TSC-spelers toen de doelman onder de bal doorging. Verbouwereerd van deze kans scoorde niemand. In de 40e minuut loon naar werken. Prima voorbereidend werk van Ryan Snoeren bracht Tom Rijvers in stelling en kon de 0-1 op het scorebord worden aantekend. Tim Rubenkamp had pal voor rust een open kans maar zijn inzet ging via de paal naast.

Tweede helft

Doordat TSC nog pas 1 keer scoorde had eek Vooruit nog hoop en uitzicht op de 1-1. En die kans kwam al snel toen TSC-doelman Bart van den Hoven buiten de 16 de bal precies voor de voeten van een tegenstander kopte. Gelukkig voor TSC ging die lob bal net over. Daarna was het weer TSC dat het gevaarlijkst uit de hoek kwam. In de 65e minuut was het invaller Dennis van Bijsterveld die weer via een voorzet van Ryan Snoeren de verdiende 0-2 kon aan laten tekenen. Een sportieve wedstrijd met een verdiende winnaar uit Oosterhout.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen