VV Oosterhout verslikt zich in Slikkerveer

De uitwedstrijd vorig jaar in Ridderkerk werd met 2-4 gewonnen, afgelopen weekend namen de Ridderkerkers met de helft revanche: 1-2. Het verslag is geschreven door VV Oosterhout.

VV Oosterhout – Slikkerveer

De eerste helft zag de neutrale toeschouwer het al aankomen. De Ridderkerkers waren veel meer gebrand op een goed resultaat dan hun opponenten uit Oosterhout. VV Oosterhout kwam in de 8ste minuut nog op voorsprong, een bekeken assist van Houdayfa Benyidir werd bekwaam afgerond door Joël de Vos. Hierna was het gedurende de eerste helft vooral Slikkerveer dat de beste kansen kreeg. De gelijkmaker van Ryan van Dongen, van Slikkerveer was een logisch gevolg van de druk waaronder VV Oosterhout voetbalde. Op het eind van de eerste helft 2 kansen voor VV Oosterhout echter het net achter Werkhoven werd niet gevonden. Ruststand 1-1.

Tweede helft

De tweede helft kwam VV Oosterhout er eigenlijk, op een grote kans voor Houdayfa na, helemaal onterecht afgefloten door Leonard Broere vanwege buitenspel, niet meer aan te pas. De winnende treffer van Denno Stoffels was dan eigenlijk niet meer dan terecht. VV Oosterhout afgetroefd op inzet en winnaarsmentaliteit. De scheidsrechter van vanmiddag Broere floot een goede partij maar net als vorige week wel een scheidsrechter die conditioneel onder de maat was+ om de spelers bij te benen, met name bij het buitenspel van Houdayfa was dit cruciaal. Al met al terecht verloren.