Bedrijven lopen warm voor de Van Mossel Opel Kaaienloop

Team Robbe
Foto: Niels Rutte / Kaaienloop

Op zaterdag 7 mei, de dag voor Moederdag, wordt de 19e editie van het hardloopevenement Van Mossel Opel Kaaienloop gehouden.

Bedrijvenloop

Vast onderdeel van de Kaaienloop is ook de bedrijvenloop. Diverse bedrijven uit de regio laten zich op deze dag van hun meest sportieve kant zien. Het vormt ook een mooie gelegenheid voor teambuilding en biedt de mogelijkheid aan collega’s om elkaar ook eens buiten het werk om te ontmoeten. Per team wordt er gelopen op de 5 of de 10 kilometer en zijn er categorieën voor de dames, heren en gemengd. Op basis van de tijden van de beste 3 van het team wordt bepaald wie de winnaar is per categorie.

Sportieve kant

Dit jaar zijn er al 22 teams ingeschreven om deel te nemen. Vaste deelnemers als Van Oers accountancy & advies en Robbe financiële raadgevers (zie foto) zijn weer favorieten en hebben zich met meerdere teams ingeschreven. Dit levert zelfs een extra competitie binnen de bedrijven op. Voor alle deelnemende bedrijven is het sowieso een leuke gelegerd om zich van hun sportiefste kant te laten zien en na afloop gezellig na te genieten met een hapje en een drankje. Kijk voor nadere informatie over het volledige programma en de inschrijfmogelijkheden op de onderstaande link.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen