Nationale topper zaterdag aan de start van de KaaienLoop

Foto: Screenshot Youtube

Tijdens de 19e editie van de Van Mossel Opel KaaienLoop aanstaande zaterdag staat ook nationale topper Björn Koreman aan de start.

Nationale Topper aan de start

Op zaterdag 7 mei wordt de 19e editie van de Van Mossel Opel KaaienLoop gehouden. Ook jaar staat er weer een nationale topper aan de start. Deze week heeft Björn Koreman bevestigd dat hij deel zal nemen aan de 5 kilometerwedstrijd. De loper uit Geertruidenberg heeft al meerdere knappe prestaties op zijn naam staan maar viel afgelopen maand op in de marathon van Rotterdam. Daar finishte hij als negende en was daarmee tweede Nederlander. Met zijn tijd van 2.10,32 kwalificeerde hij zich ook meteen voor het EK in München. Het zal dus ook spannend worden of na aanstaande zaterdag het parcoursrecord nog op naam staat van Greg van Hest en Collin Bekers.

Programma KaaienLoop

Het programma begint om 17.15 uur met de Bambinoloop voor de allerkleinste lopers en om 17.30 uur start de Kinderloop over een lengte van 1 kilometer door het park. Tussen de middag en de avond onderdelen is er ruimte gemaakt voor demonstratie onderdelen. De Framerunners en de Fietsmaatjes zullen zich presenteren aan de toeschouwers om hen kennis te laten maken met hun activiteiten. Om 18.15 uur start het avondprogramma met de gelijktijdige start van de 2,5 kilometer Jeugdloop en de 5 kilometer prestatieloop. Om 19.00 uur start de afsluitende 10 kilometer voor 4 ronden door het centrum.

Schrijf je in!

Inschrijven kan alleen digitaal via de onderstaande link en kan nog tot een half uur voor aanvang van het betreffende onderdeel. Dus of je nu gaat voor het halen van de eindstreep of een aanval op het parcoursrecord, zorg dat je erbij bent. Met jouw deelname en bijdrage steun je in ieder geval het goede doel, Inloophuis Poppy’s.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen