Clubicoon Arno Donkers van TSC overleden op 67-jarige leeftijd

Foto: Arno Donkers

Afgelopen vrijdag 24 juni is clubicoon Arno Donkers van voetbalvereniging TSC op 67-jarige leeftijd overleden.

In memoriam Arno Donkers

Voetbalvereniging TSC laat ons weten dat afgelopen vrijdag clubicoon Arno Donkers op 67-jarige leeftijd is overleden. TSC: “Arno wist zijn hele leven lang de ene na de andere tegenstander te verslaan, maar jij moest nu het hoofd buigen voor een oneerlijke tegenstander. Die lieve echtgenoot, fijne en zorgzame vader maar vooral trotse opa, heeft er de afgelopen vijf jaren alles gedaan om het tij te keren. Arno heeft samen met zijn gezin en naaste familie gestreden, maar deze strijd mocht hij helaas niet winnen.

Groot clubman

Arno genoot het meest als hij het anderen naar hun zin kon maken. In 2018 werd hij nog gehuldigd en in het zonnetje gezet als de Oosterhoutse vrijwilliger van het jaar. Een groot doelman onder de lat bij vele clubs die ontelbare reddingen heeft verricht bij TSC. Na zijn actieve voetbalcarrière was hij de grote man achter bijna alle activiteiten naast het voetbal bij TSC. Hij heeft zowat alle functies bekleed: van bestuurslid tot leider en lid van allerlei commissies. Tot het laatst toe wilde hij bij zijn club zijn en zat hij nog vaak aan de zijlijn.

Samen met Kyra

Ontzettend veel verdriet is hem en zijn gezin overkomen toen 14 jaar geleden hun eerste kleindochter Kyra werd geboren. Binnen enkele dagen moesten ze afscheid nemen van haar. Arno en zijn naasten hebben het daar ontzettend moeilijk mee gehad. Een troost is dat Arno nu bij Kyra mag zijn zoals hij ook altijd een foto van haar op zijn bureau had staan, zijn grote trots. We zullen Arno gaan missen en wensen Elly, kinderen en kleinkinderen alle kracht toe voor de tijd die komen gaat. Arno Donkers: een man die we nooit meer gaan vergeten!!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen