Gilze blijft geduchte tegenstander voor TSC: 2-2

De wedstrijd die TSC 1 afgelopen zondag speelde tegen VV Gilze in Gilze eindigde met 2-2. Het verslag is geschreven door Henk Jansen.

VV Gilze – TSC

Opnieuw een uitwedstrijd op het programma voor TSC, nu uit bij en tegen Gilze. Voor TSC altijd een geduchte tegenstander. Onder haast tropische temperaturen werd de strijd gestreden. TSC kwam al binnen het kwartier op 0-1 door Tom Rijvers en leek goede zaken te gaan doen. Helaas moest Ryan Snoeren met een behoorlijke enkelblessure naar de kant. Zijn vervanger Adam Rached moest even later ook wisselen vanwege een blessure. Voor hem kwam Tadhg Bekkers op het veld. TSC speelde in de eerste helft niet echt goed waardoor Gilze terecht terugkwam op 1-1.

Tweede helft

Pas in de tweede helft kwam de wedstrijd echt los. Nu was TSC wel duidelijk de bovenliggende partij er gebeurde van alles. De scheidsrechter liet meerdere zien dat deze 2e klasse wel iets te hoog gegrepen was voor hem, helaas. Het was verder alleen wachten op de goals. Tim Rubenkamp was opnieuw de man die TSC op een voorsprong bracht 1-2 met een juweel van een goal zoals hij dat al vele keren eerder deed vorig seizoen. Doordat TSC de kansen verder niet om kon zetten in goals was het Gilze dat terug kwam.

Rode kaart

Een terecht toegekende strafschop voor Gilze en de 2-2 was een feit. Omdat Tom Rijvers even later voor een forse overtreding binnen de 16 niets kreeg waren zijn protesten voldoende om met rood op zak de douche op te gaan zoeken. TSC verloor 2 punten maar gezien het spelbeeld in de tweede helft geeft het veel vertrouwen voor de toekomst. Als er een team had moeten winnen dan was het TSC. Volgende week thuis tegen Helvoirt komen weer nieuwe kansen, de wedstrijd begint om 14.00 uur.