TSC loopt eerste nederlaag op in thuiswedstrijd tegen Emplina

TSC speelde zondag thuis tegen voetbalploeg Emplina uit ‘s-Hertogenbosch. Het wedstrijdverslag is geschreven door Henk Jansen.

TSC –  Emplina

Emplina was afgelopen zondag voor TSC helemaal een onbekende tegenstander. Deze ploeg uit Den Bosch stond echter op een mooie tweede plaats bij het begin van deze wedstrijd. TSC zou dus met winst heel goede zaken kunnen doen. Vandaag echter een wedstrijd met twee gezichten. Een prima combinerend TSC had de mogelijkheden om in de eerste helft op voorsprong te komen. Dat zou ook zeker dik verdiend zijn geweest. Mooi kopbalpogingen van Bart Dirven, schoten van Tom Rijvers en Tim Rubenkamp waren telkens een prooi van de Bossche doelman of gingen naast en over.

Tweede helft

Alle pijlen dan maar richten op de tweede helft. Echter nu kwamen de Bosschenaren veel scherper uit de startblokken. Waar TSC de eerste helft heer en meester was kwam nu Emplina als sterkste tevoorschijn. Het was mede aan TSC doelman Bart Schouten te danken dat de 0-0 tamelijk lang in stand bleef. Het kon echter niet uitblijven: de 0-1 viel, TSC stond erbij en keek er na. Deze sportieve wedstrijd onder leiding van een uitstekend leidende scheidsrechter kende uiteindelijk Emplina als winnaar. Echter niet te lang treuren. De koploper WSC verloor en TSC heeft nog een inhaalduel te gaan. Bij een eventuele winst daarvan staat TSC nog maar 2 puntjes achter de koploper.