Diverse vacatures vrijwilligerswerk honkbalvereniging Twins

Foto: Twins Honkbal

Honkbal- en softbal vereniging Twins heeft diverse vacatures voor vrijwilligers openstaan. Misschien ook iets voor jou?

Bestuurslid Kantinebeheer

De kantinebeheerder is de spil van de kantine. Hij of zij weet wat er leeft en kan snel schakelen en zorgt voor een goede interne communicatie met de mensen met wie hij of zij samenwerkt en is betrokken bij de activiteiten die er in de kantine plaatsvinden. De ideale kantinebeheerder is sociaal, servicegericht en heeft een aanpakkersmentaliteit. Hij of zij is ordelijk, georganiseerd en gestructureerd en heeft een goed oog voor detail. Hij of zij heeft een integere en verantwoordelijke persoonlijkheid en kan goed samenwerken, plannen en organiseren. Dit met een vast en flexibel team aan vrijwilligers.

Secretaris Verenigingsbestuur

De secretaris heeft een leidende functie. Hij/zij is, samen met de overige bestuursleden, verantwoordelijk voor het laten plaatsvinden van ledenvergaderingen, het toezien op de naleving van de reglementen en het zorgdragen voor het voortbestaan van de vereniging. Ook ondersteunt de secretaris de voorzitter bij vergaderingen en is hij/zij vaak het aanspreekpunt binnen de vereniging. Samen met de overige bestuurders is de secretaris beleidsverantwoordelijke. Dat houdt in dat de secretaris erop toe dient te zien dat het in de algemene ledenvergadering vastgestelde verenigingsbeleid wordt uitgevoerd.

Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat is verantwoordelijk voor een goed verloop van het wedstrijdprogramma. Je onderhoudt daarvoor nauw contact met de competitieleiders van de KNBSB en probeert vragen en verzoeken van Coaches en Trainers rondom (oefen-)wedstrijden te regelen of te beantwoorden. Je hebt dus veel contact met de wedstrijdsecretarissen van andere verenigingen. In deze functie kun je ook veel zaken via e-mail en telefoon doordeweeks vanuit huis doen.

Iets voor jou?

Zit er een functie bij die jou aanspreekt? Neem dan vandaag nog contact op met het bestuur van Honkbal- en softbal vereniging Twins. Je kunt hiervoor het formulier invullen via de onderstaande link.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen