TSC thuis oppermachtig tegen Real Lunet uit Vught 5-1

TSC speelde zondag thuis tegen voetbalploeg Real Lunet uit Vught. Het wedstrijdverslag is geschreven door Henk Jansen.

TSC – Real Lunet

Helaas moest er uitgeweken worden naar kunstgras waar TSC beschikt over zo’n mooi hoofdveld. Gelukkig bleek ook op dat veld dat TSC daar goed uit de voeten kon tijdens de wedstrijd tegen Real Lunet. De mannen uit Vught kwamen over het geheel gezien duidelijk tekort. Zonder twijfel zullen zij tot een van de degradatiekandidaten gaan behoren. Onder leiding van een prima leidende vrouwelijke scheidsrechter werd deze overigens heel sportieve pot gespeeld. TSC kwam voor rust op 1-0 door Bas Blokdijk.

Tweede helft

Na de thee met de lichten aan zag TSC het allemaal wat beter. Nadat direct na rust TSC doelman Bart van den Hoven de gelijkmaker tegenhield was het gedaan met Real Lunet. Doelpunten van Joury den Boogert en een benutte strafschop van Nassim Asrih waren voldoende voor de 3-0. De mannen uit Vught kwamen daarna nog even terug met de 3-1. Met een paar wissels bij TSC maakte Samuel van den Haspel even later de 4-1. Zijn kopbal in de laatste minuten werd nog door Nino Doelman tot 5-1 omgetoverd. TSC pakt door deze winst de tweede plaats op de ranglijst en staat op 2 punten van de koploper.