Oud-TSC vol aan de bak tijdens reüniewedstrijden

Foto: Henk Jansen / TSC

Oud-TSC speelde afgelopen weekend op het eigen veld een aantal reüniewedstrijden. Het verslag is geschreven door Henk Jansen.

Oud-TSC

Gemiddeld toch wel een jaar of 10 misschien wel 15 ouder dan de gemiddelde speler bij de tegenpartijen. Misschien nog wel meer opvallend was wel dat evenveel jaren als kilo’s erbij waren gekomen. Doch konden ze alles weer compenseren met veel ervaring en routine. Wat trokken ze bij tijd en wijle de truckjes weer uit die bekende doos open. Er werd niets weggeven maar het plezier straalde er vanaf.

Rob Sestig

Zeker te weten dat een aantal van die oudjes nog wekelijks ergens op de groene mat staan. Trainer Ad Looymans keek met argus ogen. Misschien zat er toch nog een oud talent tussen voor de huidige selectie. De ‘oudjes’ die werden gecoacht door niemand minder dan oud-TSC trainer Rob Sestig waren na afloop doodop, maar dik tevreden. Volgend jaar zullen ze er zeker weer staan. We kijken daar nu al naar uit!

Uitslagen zijn maar bijzaak

De uitslagen van de onderlinge wedstrijden was maar bijzaak. Het feit van samenzijn bij hun oude club was het belangrijkste. En van de oudjes zijn er alweer kinderen die het stokje gaan overnemen bij TSC!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen