Aanstormend talent TSC speelt gelijk tegen Blauw Geel in Veghel

TSC JO19-1 speelde zaterdagmiddag uit tegen Blauw Geel in Veghel. Het wedstrijdverslag is geschreven door Henk Jansen.

Blauw Geel JO19-1 – TSC JO19-1

Ondanks de winterse buien en besneeuwde velden ging er uiteindelijk zaterdag wel een van de belangrijkste wedstrijden door. De hoogst spelend jeugd van TSC mocht het om 15.00 uur op gaan nemen in Veghel tegen de plaatselijke voetbalclub Blauw Geel. Een gerenommeerde tegenstander waar ze de handen aan vol zouden hebben. TSC deed het opnieuw heel verdienstelijk.

Terechte einduitslag

Al in de derde minuut kwam TSC op 0-1, maar koud na deze mooie start kwam de domper. Binnen twee minuten was het weer gelijk: 1-1. Verder gelijk opgaand met de mooiste kans kort voor rust voor de thuisspelende ploeg. Gelukkig bracht de paal redding. Na de thee weer gelijk opgaand met nog terecht rood voor de spits van Blauw Geel. De mooie 1-1 uitslag was uiteindelijk een terechte. TSC JO19-1 blijft prima mee doen in de Tweede Divisie en ontvangt komende zaterdag RKVV Jeka uit Breda om 15.35 uur.