Mooie winst TSC op Hilvaria 4-0

TSC-1 speelde zondag thuis tegen Hilvaria uit Hilvarenbeek. Het wedstrijdverslag is geschreven door Henk Jansen.

TSC-1 – Hilvaria-1

Opnieuw vandaag weer een fris en vrolijk spelend TSC. De mannen uit Hilvarenbeek deden hun uiterste best maar kwamen duidelijk kwaliteit tekort om het TSC echt moeilijk te maken. Al binnen 10 minuten was het raak na eerst nog een paar mooie mogelijkheden gemist te hebben. Tadhg Bekkers met een mooie pass bracht Joury den Boogert in stelling die beheerst de 1-0 binnen schoof. Kort voor rust een aanval uit het boekje. Tim Rubenkamp op links met een mooie strakke voorzet was het de perfect binnen lopende Bart Dirven die de verdiende 2-0 binnen wist te tikken. Een fijn moment zo pal voor rust.

Tweede helft

Na de thee eenzelfde spelbeeld. Een bovenliggend spelend TSC bleef domineren en zag een inzet van Tim Rubenkamp al na 5 minuten via de onderkant van de lat terug het veld in springen. Kort daarna opnieuw Tim aan de basis, nu met een perfect aangesneden hoekschop was het Bas Blokdijk die van korte afstand de 3-0 binnen wist te koppen. De 4-0 kwam op naam van Tarique Wustlich na een prachtige steekpass van Youssef Khouja. TSC doelman Bart van den Hoven had een makkelijke middag waar hij wel perfect in greep waar het moest. Door de nederlagen van de nummers 3 en 4 op de ranglijst bezet TSC nog steviger de tweede plaats.