TSC wint eerste seizoensreturn tegen Rijen met 1-0

Foto: Cees Verduijn / TSC

TSC-1 speelde zondag thuis tegen Rijen 1. Het wedstrijdverslag is geschreven door Henk Jansen, de foto werd gemaakt door Cees Verduijn.

TSC – Rijen

Wat gaat de tijd snel! De eerste return van deze competitie stond alweer voor de deur. En wat voor een! De ouderwetse derby is altijd een spannend gebeuren. TSC had in Rijen eerder dik verdiend en royaal gewonnen met 0-4. Afgelopen weekend zou het echter anders lopen. Een leuke spannende pot met een sterk en goed spelend Rijen.

Jurendel Dorand

Dankzij de lat de paal en een uitstekende doelman Bart van den Hoven van TSC bleef Rijen op 0 goals steken. Daar tegenover wel een gevaarlijk TSC dat met name via Bart Dirven op 1-0 kwam na 20 minuten met een prachtige krulbal in de rechter bovenhoek . Natuurlijk kreeg ook Bas Blokdijk weer de nodige kansjes maar zijn inzetten belanden bij de Warande op de tennisbanen deze middag. Ook TSC trof de paal, had de handen achterin meer dan vol maar bleef overeind mede dankzij Jurendel Dorand die uitgroeide tot man off the match.

Soms beetje geluk nodig

TSC verdedigde uit man en macht de minimaal verkregen voorsprong met verve. Natuurlijk heb je dan wel eens geluk nodig. Soms zit het mee en soms zit het tegen. Vandaag was TSC absoluut de gelukkigste en kon het de 3 punten bijschrijven. Dat Rijen met dit team en deze inzet ook nog de nodige punten gaat pakken lijkt me duidelijk . Uiteindelijk kan TSC met de 3 punten op zak bij blijven in de achtervolging op koploper Emplina.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen