TSC 17-4 wint derby tegen VV Riel met 2-1

Foto: Cees Verduijn / TSC

TSC-17-4 speelde zaterdag thuis tegen VV Riel. Het wedstrijdverslag is geschreven door Henk Jansen, de foto werd gemaakt door Cees Verduijn.

TSC 17-4- VV Riel

Wat een prachtig duel afgelopen zaterdagmiddag aan de Warandelaan. De aankomende talenten van TSC spelend in de JO17-4 moesten het op gaan nemen tegen JO17-1 van Riel. Ga er maar even aan staan. De mannen van TSC waren dan wel kampioen geworden voor de jaarwisseling maar waren dus nu een klas hoger ingedeeld. Het was ook te zien. Dit keer een tegenstander die niet over zich heen liet lopen. Ook de best veel opgekomen supporters van beide kampen lieten duidelijk van zich horen.

Aangeschoten handsbal

TSC had de beste kansen voor de rust maar kreeg middels een terecht toegekende strafschop kort voor de rust de 0-1 tegen . Een aangeschoten handsbal is tegenwoordig voldoende voor een strafschop. Na de thee alles wat voetbal zo spannend maakt. Allebei de teams kregen een strafschop toegekend die ook allebei gemist werden. Des te mooier en dik verdiend ook dat TSC JO17-4 door strijd en inzet de 0-1 achterstand wist om te buigen in een 2-1 overwinning. Juist dat zette nogal wat kwaad bloed bij tegenstander uit Riel. De prima leidende scheidsrechter kon dan ook niet anders dan Riel met een paar keer geel en zelfs rood nog na afloop naar huis te sturen. TSCJO17-4 blijft dus ook in 2023 nog steeds ongeslagen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen