Tim Rubenkamp ‘goalgetter’ in wedstrijd tegen Uno Animo

Tim Rubenkamp
Tim Rubenkamp
Foto: Cees Verduijn

TSC-speelde zondag uit tegen Uno Animo in Loon op Zand. Het wedstrijdverslag is geschreven door Henk Jansen, de foto werd gemaakt door Cees Verduijn.

Uno Animo – TSC

Dit seizoen kwamen deze van oudsher 2 clubs elkaar nog niet eerder tegen. De mannen uit Loon op Zand doen ook dit seizoen weer goed mee en draaien zelfs mee in de subtop. Binnen 20 minuten was het Uno Animo dat op 1-0 kwam zelfs verdiend op dat moment. TSC kon dus de mouwen op gaan stropen en deed dat dus ook. De grote goalgetter van vandaag was Tim Rubenkamp hij scoorde de 1-1 nog voor rust op prima aangeven van Nassim Asrih.

Tweede helft

Na de thee was hij nog eens goed voor 2 goals dus door zijn hattrick kon TSC met een 1-3 zege op zak naar Oosterhout terug keren. Opvallend waren niet alleen zijn 3 goals maar ook de pracht en praal van die goals waren van uitzonderlijke klasse. Helaas was er bij de 1-2 een opstootje aan beide kanten. De wedstrijd even gestaakt en Danilo Mathon met rood naar de kant. TSC met 10 man verder en nog 10 minuten te gaan. Net weer voldoende voor Tim om zijn 3e deze middag boven in de kruising te schieten. Verdiende winst en op naar volgende week thuis tegen Gilze.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen