10 kilometer is het hoofdnummer op de 20e editie van de KaaienLoop

Colin Bekers tijdens KaaienLoop 2022
Colin Bekers tijdens KaaienLoop 2022
Foto: Niels Rutte / KaaienLoop

Op 13 mei zal tijdens de 20e editie van de van Van Mossel Opel KaaienLoop niet de 5 maar de 10 kilometer het hoofdnummer zijn.

KaaienLoop

Op zaterdag 13 mei wordt de jubileum editie van de Van Mossel Opel KaaienLoop gehouden. Het is al de 20e keer dat dit evenement wordt georganiseerd in het centrum van Oosterhout. Normaliter is de 5 KM het hoofdonderdeel, dit jaar is dat de 10 KM. De Van Mossel Opel KaaienLoop is onderdeel van het Regio 13 wegcircuit en dit jaar is vanwege het jubileum gekozen om de 10 KM op te nemen. Dit circuit bestaat uit 13 wedstrijden en elke deelnemer die aan minimaal 6 wedstrijden doet automatisch mee aan het klassement.

Voor alle leeftijden

Maar de KaaienLoop blijft ook de wedstrijd waar iedere loper zijn eigen individuele prestatie neer kan zetten. Dit kan variëren van een ervaren hardloper die voor het podium gaat tot een startende die het halen van de finish als doel heeft gesteld. De afstanden zijn aangepast op de leeftijdscategorieën en lopen van 550 meter door het park tot de 10 KM door het centrum van het Oosterhout.  Inschrijven kan alleen digitaal via de link onderaan dit artikel en kan nog tot een half uur voor aanvang van het betreffende onderdeel. Dus of je nu gaat voor het halen van de eindstreep of een aanval op het parcoursrecord, zorg dat je erbij bent. Met jouw deelname en bijdrage steun je in ieder geval het goede doel Poppy’s, centrum voor leven met en na kanker.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen