VV Oosterhout speelt gelijk tegen WSC

VV Oosterhout speelde zondag uit tegen WCS in Waalwijk. Het wedstrijdverslag is geschreven door Ad Looijmans.

WSC Waalwijk – VV Oosterhout

Zondag 5 maart op het affiche WSC – VV Oosterhout. De thuiswedstrijd verloren de mannen van Stijn Biemans kansloos met 4-1. Vandaag zou het anders gaan en werden de punten gedeeld al was er op eind van de wedstrijd een klein slagveld ontstaan, een speler van WSC en drie van VV Oosterhout verdwenen met blessures in de catacomben. De wedstrijd stond onder leiding van Kaj Fonken. Hij floot een redelijke eerste helft de tweede helft was om zo maar te zeggen dramatisch en liet hij zien om nog niet in staat te zijn mannen te begeleiden in een wedstrijd. Met name de gele kaart van Diae Abjij was ridicuul. Diae blesseerde zichzelf in de 16 van WSC, natuurlijk was het geen overtreding maar ook geen schwalbe, Diae ging naar het zich laat aanzien met een ernstige blessure naar de kleedkamer.

Eerste helft

In de eerste helft begon WSC sterk aan de wedstrijd en volgde de ene aanval na de andere. VV Oosterhout probeerde onder de druk uit te voetballen soms lukte dit en Emiel van Pelt kopte de bal een keer op de lat. Toch was het WSC dat zich de beste kansen creëerde. Grootste sta in de weg voor WSC was echter Remco Droog die een uitstekende partij keepte. Ruststand 0-0.

Tweede helft

In de 50ste minuut verliet Jari van Helvoort geblesseerd het veld Samir Medic was zijn vervanger. In de 52ste minuut ging Sandro Ariza goed door vanaf links zijn assist bereikte Samir en vanuit een moeilijke hoek schoot hij raak. De vreugde was van korte duur 2 minuten later lag de bal achter Remco en was het 1-1. Stijn wisselde Sandro nog voor Kevin Tempelaars en Kazim Aydin, na een langdurige blessure, nog voor de geblesseerde Wesley Stadhouders. De wedstrijd was gespeeld en de einduitslag 1-1 bereikt. Met een gevulde ziekenboeg en een paar schorsingen wordt het puzzelen voor Stijn wie er volgende week mogen aantreden tegen CHC dat vandaag een gevoelige tik kreeg van Emplina.