TSC speelt met 2-2 gelijk tegen VV Helvoirt

TSC-1 speelde zondag uit tegen VV Helvoirt uit Helvoirt. Het wedstrijdverslag is geschreven door Henk Jansen.

VV Helvoirt – TSC

TSC hielp zondag ongewild koploper Emplina in een zadel naar het kampioenschap. Daar waar TSC dit weekend opnieuw veruit de bovenliggende partij was vergat het te scoren waar kon. Natuurlijk grote pech dat topscoorder Tim Rubenkamp al heel vroeg in de wedstrijd geblesseerd uitviel. Toch wist zijn vervanger Ryan Snoeren meestal ook wel een goaltje mee te pikken. Joury den Boogert zorgde in ieder geval al snel voor een 0-1 voorsprong voor TSC. Toch was het Helvoirt dat nog voor de thee tegen de verhouding in de 1-1 scoorde. Keeper Yannick Millenaar speelde een foutloze partij en kon ook aan deze goal niets doen.

Na de thee

Na de rust was het weer TSC dat sterker was en kansen kreeg maar er jammer genoeg maar één van wist te benutten. Ditmaal was het Bart Dirven die de 1-2 op zijn naam kon bijschrijven. Iedereen dacht: “mooi, drie punten meer naar Oosterhout nemen”. Echter tot ieders verbazing was het Helvoirt dat in de laatste minuut nog een hoge bal voor het TSC doel bracht en ongelukkigerwijs viel hij uiteindelijk ook nog binnen. De 2-2 was een feit. Nog zuurder werden de druiven toen het bericht binnen kwam dat de koploper in de laatste minuut de overwinning had binnen gehaald. De achterstand van TSC op die koploper is nu meer dan 10 punten. TSC gaat zich nu richten op de tweede plaats op de ranglijst. Ook dat is en blijft een topprestatie van dit team!