VV Oosterhout tegen CHC eindigt zoals het begon: 0-0

VV Oosterhout speelde zondag thuis tegen CHC uit Den Bosch. Het wedstrijdverslag is geschreven door Ad Looijmans.

VV Oosterhout – CHC Den Bosch

De uitwedstrijd vorig jaar verloor VV Oosterhout kansloos met 4-1. Zondag tapte de door blessures en schorsingen geplaagde ploeg van Stijn Biemans uit een ander vaatje. Om kwart over vier kon er een punt bijgeschreven worden aan het totaal. Op basis van het vertoonde spel en de kansen over en weer was het gelijkspel een logisch gevolg. Scheidsrechter was de heer Yusuf Durgunsu en met zijn 67 jaar nog een voorbeeld voor vele van zijn collega’s: hij floot een onberispelijke partij.

Eerste helft

Na de aftrap golfde het spel op en neer het was in de achtste minuut Timo Schollaardt die voor VV Oosterhout de eerste kans kreeg. Zijn schot ging echter over. Het duurde tot de 26ste minuut voor de eerste kans voor CHC te noteren viel. Remco Droog stond echter op zijn plaats om de inzet onschadelijk te maken. Op het eind van de eerste helft had Emiel van Pelt nog twee kansen maar steeds vond hij Recep Uluman op zijn weg. In de blessuretijd nog een grote kans voor Rick Heesakkers van CHC maar Remco redde met een katachtige reflex.

Tweede helft

In de tweede helft was er, zeker op het eind, een optisch overwicht voor CHC. Toch was er nog een grote kans nog voor Martijn Schepers. Zijn kopbal ging echter rechts naast. Al met al was de 0-0 eindstand een terechte afspiegeling van de wedstrijd. Complimenten voor de spelers van VV Oosterhout die tegen het gelouterde CHC een puike wedstrijd afleverde, ook al werd er niet gescoord. Volgende week naar Trinitas/Oisterwijk in Oisterwijk. De wedstrijd begint daar om 14.30 uur.