Na winst op SVSSS is TSC op jacht naar de koploper!

TSC-1 speelde zondag thuis tegen SVSSS uit Udenhout. Het wedstrijdverslag is geschreven door Henk Jansen.

TSC – SVSSS Udenhout

Voor TSC stond er op dit moment niet veel meer te winnen dan de eer, een periodetitel en een mooie twee plaats op de ranglijst, zo dacht men. De achterstand op de nummer 1 was immers meer dan 10 punten. Maar hoe anders kan het nog gaan lopen? Na de 5-1 winst van TSC afgelopen weekend op SVSSS en het verlies van koploper Emplina is het nog niet gespeeld! Er staan de komende tijd wel heel mooie wedstrijden op het programma. Volgende week uit naar de koploper Emplina en de week erop de derby TSC thuis tegen plaatsgenoot VV Oosterhout. Mocht TSC komende week bij de koploper voor een verrassing gaan zorgen dan kan het nog een spannend slot van de competitie gaan worden!

Eerste helft

Zondag was TSC weer heer en meester op het kunstgras. Natuurlijk gaf SVSSS uit Udenhout af en toe wat tegengas maar echt gevaarlijk werd het zelden. De eerste goal was gelijk ook mooiste van vandaag een prachtige omhaal in een keer genomen in de 8e minuut 1-0 door Bart Dirven. Amper 4 minuten later was het al gelijk door SVSSS werd de 1-1 loeihard binnen geschoten. TSC doelman Yannick Millenaar kon er alleen maar naar kijken. SVSSS leek daarmee ook al haar kruit verschoten te hebben. Door goals van Joury den Boogert 2-1 en pal voor rust van Jurendel Dorant 3-1 kon TSC vrij rustig van de thee gaan genieten.

Tweede helft

Na de rust scoorde Youssef Khouja de 4-1 en tegen het einde was het invaller Nino Doelman die de 5-1 op zijn naam liet bij schrijven. Gezien de mooi kansen en het dwars liggen van paal en lat hadden er zelfs even de dubbele cijfers er in kunnen zitten. Toch was de 5-1 uiteindelijk een terechte en prima uitslag. Nog mooier bleek het even later toen bleek dat koploper Emplina had verloren. Gelijk gloorde er weer wat hoop bij alles wat TSC was. We gaan het zien komende week zondag als TSC op bezoek gaat bij Emplina in Empel bij Den Bosch.