De Oosterhoutse heeft wederom de Beste Par-3 baan van Nederland

29 mrt 2023, 7:10 Sport
oosterhoutse golfclub
Voor het vijfde jaar op rij is de 9 holes Par-3 baan van De Oosterhoutse Golfclub uitgeroepen tot Beste Par-3 baan van Nederland.

Beste Par-3 baan

'De Oosterhoutse', zoals de Oosterhoutse Golfclub mooi wordt afgekort, ontving de award voor de Beste Par-3 baan van Leading Courses, de grootste online golfbaanvergelijker van Europa. De Oosterhoutse beschikt met haar 9 uitdagende holes over de langste en mooiste Par-3 baan van Nederland. Uitdagend voor zowel beginnende als gevorderde golfers. Een volwaardige baan met serieuze Par 3 holes en prachtige, maar ook lastige waterpartijen en veel bunkers.

Voor ieder niveau

De Par-3 baan bij De Oosterhoutse heet officieel de Academy Course. De golfpro’s nemen beginnende golfers graag mee op deze baan om het geleerde in praktijk te brengen. Maar de Par-3 baan is ook uitermate geschikt voor ervaren golfers en wedstrijdspelers om de korte afstand skills te oefenen. Ook de golfer die de lange afstanden niet meer zo makkelijk overbrugt kan hier golfen. Overigens zijn niet alleen de 1.450 leden welkom op deze Par-3 baan, je bent ook als gastspeler van harte welkom!