Verkoop VIP-kaarten ZLM Tour in Oosterhout van start gegaan

Foto: PromOosterhout

Koop nu je kaart en wordt tijdens de wielerronde ZLM Tour op 11 juni in Oosterhout als een VIP in de watten gelegd.

ZLM Tour Oosterhout

Op zondag 11 juni zal Oosterhout voor een dag weer eens wielerstad zijn met de start en finish van de ZLM-tour. De etappewedstrijd van vijf dagen lang, woensdag 7 juni t/m zondag 11 juni, is onderdeel van de UCI ProSerie. Ingedeeld direct onder de WorldTour wedstrijden, zoals de Tour de France, Giro d’Italia en LaVuelta. Om 11.30 uur presenteren de 18 deelnemende teams zich op het podium op de Markt. De start van het peloton is om 13.00 uur, waarna een geneutraliseerd parcours van enkele kilometers zal volgen.

Finish op de Slotlaan

De finishlijn wordt voor de eerste keer gepasseerd in de Slotlaan ter hoogte van de Huize Limburgstraat. De route wordt vervolgd via de Ridderstraat – Bredaseweg – Burgemeester Materlaan en verlaten Oosterhout via Seters en Steenhoven, middels een korte omweg passeren zij even later de Provincialeweg in Oosteind. Rond 15.30 uur is het peloton weer terug op Oosterhouts grondgebied en maken nog een drietal lokale rondes van bijna 15 kilometer, dus de finishlijn wordt nog vijf keer gepasseerd voor de finale rond 16.30 uur.

VIP kaarten

De jury-bus van de ZLM-tour staat opgesteld ter hoogte van de Huize Limburgstaat, waar de finishstreep wordt getrokken. Aan de overzijde, richting parkeerplaats Slotjesveld, komt een VIP-café voor sponsoren, gasten, genodigden en diegene die hiervoor een kaart willen aanschaffen. Een kaart kost 50 euro en geeft toegang tot het VIP-café met gratis drankjes en hapjes tussen 13.00 en 17.00 uur. Kaarten zijn vanaf heden te koop bij: VVV-Oosterhout, Café De Kloek Restaurant La Cantina, Hotel-Café ’t Zonneke of te bestellen via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen