Geef je op voor de Contreie Cross en steun twee goede doelen

Foto: ID 5598375 by Pixabay

Op zondag 12 november organiseert VV Oosterhout de Contreie Cross voor twee goede doelen en je kunt je nu al inschrijven.

Contreie Cross

De Contreie Cross is een hardloopwedstrijd die door VV Oosterhout wordt georganiseert op 12 november. De volledige opbrengsten hiervan komen ten goede aan twee goede doelen. Ten eerste wordt er gelopen voor de Stichting Zwaluwe Jeugdactie. Deze stichting zorgt ervoor dat kinderen met een beperking gewoon kunnen genieten van een potje voetballen. Het tweede goede doel is het PLUSvoetbal van VV Oosterhout dat zich richt op kinderen en jongeren met een stoornis op het autistische spectrum, die vanwege een andere prikkelverwerking niet kunnen deelnemen aan reguliere voetbaltrainingen en -wedstrijden.

Tijdschema

De verschillende Crossruns zullen op de volgende tijden starten:

  • 10.00 uur: PLUSrun
  • 11.00 uur: Pupillenrun van 7 t/m 12 jaar
  • 12.00 uur: Juniorenrun
  • 13.00 uur: Prestatie-, Senioren- en Bedrijvenrun

Geef je nu op!

Meedoen aan deze goede doelen cross kost 12,50 euro per persoon. Naast je deelname en steun aan de goede doelen ontvang je hiervoor ook een shirt en medaille. Maar meedoen met je collega’s is misschien nog leuker! Je kunt ook meedoen aan de bedrijvenloop, wanneer je team uit minstens 7 personen bestaat. Je krijgt dan als team ook de mogelijkheid om nadien te genieten van de gastvrijheid in het sponsorhome van VV Oosterhout. Doneren zonder deelname mag natuurlijk ook stort uw bijdrage op NL 05 RABO 0112 2917 24 o.v.v. Contreie Cross 2023. Klik voor meer informatie of om je direct op te geven op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen