VV Oosterhout wint simpel van TSV Gudok

Foto: Ad Looijmans / VV Oosterhout

Dit weekend speelde VV Oosterhout uit tegen TSV Gudok in Tilburg. Het wedstrijdverslag is geschreven door Ad Looijmans.

TSV Gudok – VV Oosterhout

Op zondag 12 november stond de wedstrijd tussen TSV Gudok en VV Oosterhout op het programma. TSV Gudok had vorige week een sterke overwinning behaald tegen Zigo, terwijl VV Oosterhout een gelijkspel had behaald tegen VV Trinitas Oisterwijk en het moeilijk had. De derde klasse van dit jaar staat bekend als een competitie waarin elk team zowel kan winnen als verliezen. Na 90 minuten bleek VV Oosterhout sterker te zijn dan TSV Gudok, en gingen de punten mee naar Oosterhout.

Eerste helft

In de eerste helft ging het aanvankelijk gelijk op, waarbij het eerste schot op doel zelfs afkomstig was van een speler van TSV Gudok. Anouar Moukouh vuurde in de 5e minuut het eerste schot af op de doelman van TSV Gudok, maar zijn schot ging rechts naast. Het duurde tot de 18e minuut voordat de doelman van TSV Gudok opnieuw werd getest door de hardwerkende Danny Hoefnagels. Gedurende deze tijd toonde VV Oosterhout hard werken, inzet en creativiteit, hoewel de laatste pass net niet aankwam. In de 34e minuut kreeg TSV Gudok een kans, maar Krystian stond zijn mannetje. In de 41e minuut was er nog een kans voor Diae Abjij, op aangeven van de steeds beter presterende Anouar, maar de keeper was op dat moment onverslaanbaar. Net voor rust kreeg Anouar nog een kans, maar zijn inzet ging links naast.

Tweede helft

In de rust werd Danny vervangen door Lucas Barbosa Brito, terwijl Jonathan Yuya steeds beter in vorm raakte en Anouar Lucas kon laten dreigen in de defensie van TSV Gudok. De Tilburgse ploeg had steeds meer moeite om onder de druk van Oosterhout uit te voetballen, en het wachten was op de eerste treffer van Oosterhout. Nadat Jonathan in de 63e minuut nog op de keeper stuitte, kon hij een minuut later toch juichen. Anouar ging goed door op rechts, en hoewel de harde schuiver van Diae uiteenspatte op de handschoenen van de keeper, was Jonathan er snel bij om de afgeketste bal in het doel te schieten: 0-1. De spelers van TSV Gudok dachten aan buitenspel, maar hun assistent wuifde dit terecht weg. Het duurde tot de 83e minuut voordat Lucas op aangeven van Diae de 0-2 scoorde en daarmee de wedstrijd besliste. Sofyan Asrih verving in de 67e minuut Martijn Scheepers uitstekend, die het veld verliet met een naar het zich laat aanzien vervelende blessure; hopelijk valt het mee voor Martijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen