VV Oosterhout 15-1 Kampioen en Stijn Biemans stopt als hoofdtrainer

Foto: Dennis Vermeulen

Terwijl VV Oosterhout 15-1 kampioen werd, ontvingen we ook het nieuws dat hoofdtrainer Stijn Biemans stopt aan het einde van dit seizoen.

VV Oosterhout 15-1 kampioen

“Na eerste te zijn geworden in de 2e klasse, is het de jongens van de 15-1 ook gelukt om in de tweede fase van de competitie kampioen te worden in een hogere klasse. Dit zelfs met een wedstrijd minder gespeeld te hebben dan de nummers 2 en 3! De tweede fase begon met een nederlaag maar daarna werden de volgende vijf wedstrijden overtuigend gewonnen. Na het laatste fluitsignaal van de uitwedstrijd tegen Baronie konden het spandoek en de fakkels tevoorschijn komen en werd het kampioenschap goed gevierd”, zo laat Dennis Vermeulen aan Oosterhout Nieuws weten.

Stijn Biemans stop als hoofdtrainer

Verder ontvingen we nieuws vanuit het bestuur van VV Oosterhout. Vanaf seizoen 2024-2025 ruilt Stijn Biemans VV Oosterhout in voor SC Gastel uit Oud-Gastel, zo laat het bestuur aan Oostehout Nieuws weten. De technische senioren commissie is uiteraard al druk doende om een goede opvolger te vinden. Uiteraard houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen