Terechte 1-3 nederlaag voor TSC tegen koploper RBC

Foto: Cees Verduijn / TSC

TSC incasseert terecht een 1-3 nederlaag tegen koploper RBC, een uitkomst die maar weinigen van de honderden toeschouwers verraste. Het verslag is geschreven door Henk Jansen.

TSC – RBC

Beide teams waren gemotiveerd om op sportieve wijze de strijd met elkaar aan te gaan. Het was duidelijk dat RBC de overhand had, hoewel TSC zich niet wilde ingraven. Telkens wanneer er kansen waren, zochten ze de aanval. RBC is vastbesloten om dit seizoen te promoveren naar de 4e divisie en lijkt daar zeker in te slagen, gezien hun ongeslagen status in de competitie tot nu toe. Deze ambitie was al jarenlang een droom die niet werd verwezenlijkt, maar nu is er geen twijfel meer. De Roosendalers stonden al voor de rust comfortabel met 0-2 voor.

Tweede helft

Na de rust kreeg TSC weer hoop door de aansluitingstreffer van Bart Dirven, waardoor het 1-2 werd. Maar lang konden ze niet van deze voorsprong genieten, want toen de 1-3 viel, was de wedstrijd gespeeld. TSC moet punten gaan pakken tegen gelijkwaardige tegenstanders. Met een mooie positie in de middenmoot van de ranglijst doet TSC het al behoorlijk goed. Volgende week spelen ze uit tegen Sarto in Tilburg, een team dat evenveel punten heeft en evenveel wedstrijden heeft gespeeld, maar met een iets beter doelsaldo.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen