Terheijden troeft VV Oosterhout op alle fronten af

Zondag stond VV Oosterhout tegenover Terheijden in een wedstrijd waarin het elftal nauwelijks een rol van betekenis speelde. Het wedstrijdverslag is geschreven door Arno Eversdijk.

VV Oosterhout – VV Terheijden

Het eerste fluitsignaal klonk voor VV Oosterhout. Terheijden zette direct druk en verdiende al in de eerste minuut een corner. Hoewel de corner werd weggewerkt, resulteerde de tegenaanval in een hoekschop voor VV Oosterhout in de tweede minuut. De wedstrijd begon onstuimig, met een onderschepping door Terheijden in de vierde minuut. Een snelle voorzet volgde, maar de Terheijden-speler miste de bal net, waardoor keeper Beau Eversdijk een doelpunt voorkwam. In de zesde minuut kreeg VV Oosterhout een corner, die Diae Abjij nam. Hij leverde een goede voorzet af, maar een Terheijden-verdediger voorkwam met zijn hand dat de bal het doel in ging. Ondanks protesten van Oosterhout-spelers liet de scheidsrechter het spel doorgaan. In de zevende minuut pakte keeper Beau een hoge bal na de derde corner voor Terheijden. Het veld was glad door de regen. In de 24ste minuut werd Jari van Helvoort geblesseerd gewisseld voor Charles Adebola Arewa. In de 35ste minuut miste Kazim Aydin een kans na een mooie pass van Matthew Coenraadts, waardoor de stand bij rust 0-0 bleef.

Tweede helft

Trainer Stijn Biemans bracht aan het begin van de tweede helft een wijziging aan door linksvoor Jonathan Yuya te vervangen door verdediger Bjorn Moerenhout. In de 54ste minuut profiteerde Terheijden van een verkeerde inschatting van de verdediging van VV Oosterhout, resulterend in een doelpunt. Nauwelijks een minuut later claimde VV Oosterhout tevergeefs buitenspel, waarna Terheijden nog een doelpunt scoorde. In de 59ste minuut maakte Terheijden hun voorsprong 0-2 na een fout tussen twee verdedigers van Oosterhout. Trainer Stijn Biemans wisselde in de 65ste minuut verdedigers Charles en Ali Eren Yazici voor Joël de Vos en Wesley Stadhouders. Even later scoorde Terheijden hun derde doelpunt na een fout van Martijn Schepers. De wedstrijd was beslist. VV Oosterhout kwam niet meer in de buurt van een tegendoelpunt. Ze moeten als een feniks uit de as herrijzen om volgende week tegen SV Reeshof een beter resultaat te behalen.