VV Oosterhout trekt aan het langste eind tegen SV Reeshof

Na twee gelijke spelen en een verliespartij door verdedigende fouten won VV Oosterhout dit weekend de uitwedstrijd tegen SV Reeshof. Het wedstrijdverslag is geschreven door Ad Looijmans.

SV Reeshof – VV Oosterhout

De eerste 10 minuten speelde het spel zich vooral af op het middenveld van beide ploegen. Al had VV Oosterhout in de vijfde minuut mazzel dat een schot van SV Reeshof voorlangs ging en door Kevin Tempelaars over de zijlijn gekegeld kon worden. In de 10de minuut was het wel raak voor SV Reeshof Mitch van der Ven werkte de bal onhoudbaar achter Beau Eversdijk 1-0. In de 12e minuut een vrije trap voor Anouar Moukouh rechts van de keeper van SV Reeshof de vijftienjarige Jesper van de Put (die zijn mannetje meer dan stond). De geplaatste bal van Anouar ging via de hand van Jesper van de Put en de kruising over zijn doel. In de 37ste minuut ging Jonathan Yuya sterk door op rechts zijn assist bereikte de sterk spelende Bjorn Moerenhout en deze schoot de verdiende gelijkmaker achter Jesper van de Put 1-1. Even later werd Wesley Stadhouders onreglementair ten val gebracht door Jim Smolders Manual Uijttewaal, die een uitstekende partij floot, kon niets anders doen dan Smolders de rode kaart laten zien.

Tweede helft

In de tweede helft voerde VV Oosterhout tegen 10 SV Reeshoffers de boventoon. Vijf minuten na het begin van de tweede helft moest Anouar met een blessure vervangen worden door Jari van Helvoort, die gelukkig weer op de weg terug lijkt. In de 57ste minuut een gele kaart voor Lars Temminck, die de tot dan toe sterk spelende Kazim Aydin de wedstrijd probeerde uit te schieten met een overtreding net onder de knie van Kazim. In de 70ste minuut scoorde Reeshof uit een counter via Dani van Schijndel de 2-1. VV Oosterhout ging meer drukken en in de 79ste minuut was het raak Diae Abjij scoorde uit een mooi aangesneden voorzet de 2-2 met een fraaie kopbal. De toch aangeslagen Kazim werd in de 80ste minuut vervangen door Sander Koolen. Vier minuten later was het Wesley die een assist van Diae kniezelhard binnenschoot 2-3. In de 88ste minuut verving Stijn Biemans Diae en Jonathan nog door Jussi van Helvoort en Mitchell Copier die zijn debuut maakte in de Oosterhoutse hoofdmacht. Beau maakte in de 90ste minuut nog een redding en stelde de verdiende overwinning veilig.