VV Oosterhout verliest in de extra tijd van titelkandidaat VV Rijen

Afgelopen weekend speelde VV Oosterhout thuis tegen titelkandidaat VV Rijen. Het wedstrijdverslag is geschreven door Ad Looijmans.

VV Oosterhout -VV Rijen

Tot aan de 20e minuut was de wedstrijd gelijk opgaand, hoewel VV Rijen meer balbezit had, wist het niet echt gevaarlijk te worden voor het doel van Beau Eversdijk. In de 26e minuut vlagde Marco Ficher ten onrechte een aanval van Anouar Moukouh af, Geertsen nam dit signaal over, waardoor Anouar alleen voor Bas van Loon zou komen te staan. Direct daarna kreeg Diae Abjij een kans, maar zijn schot ging over. In de 29e minuut lanceerde VV Rijen een sterke aanval, maar Beau kon de bal naast tikken. In de 38e minuut volgde een perfect uitgevoerde aanval van VV Oosterhout. Wesley Sradhouders brak sterk door aan de rechterkant en bereikte Diae, die Bjorn Moerenhout vrij voor het doel liet scoren. De ruststand was 1-0.

Tweede helft

In de tweede helft had VV Rijen veel balbezit en drong VV Oosterhout terug op hun eigen helft. Ondanks enkele kansen slaagde VV Oosterhout er niet in om te scoren. In de 79e minuut werd er zwak verdedigd door Oosterhout en scoorde VV Rijen de gelijkmaker, 1-1. Scheidsrechter Geertsen besloot 12 minuten extra tijd toe te voegen en uiteindelijk trok VV Rijen met een rommelig doelpunt de overwinning naar zich toe, 1-2.

Sjoerd Piree

Voetbal is een prachtige sport om te spelen en te ondersteunen, maar soms brengen vervelende blessures uitdagingen met zich mee, zoals Sjoerd Piree ondervond. Tijdens de wedstrijd viel Sjoerd plotseling neer en werd hij geconfronteerd met amnesie (een vorm van geheugenverlies red.). Ondanks dat hij naar de kleedkamer werd gebracht, keerde hij terug naar het veld, maar na de wedstrijd begon hij telkens flauw te vallen. De hulpdiensten werden gealarmeerd en brachten hem naar het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe het nu met Sjoerd gaat. We wensen hem een spoedig herstel toe!