55-plussers ontdekken de leukste sportieve activiteiten met Max Vitaal

Foto: Gemeente Oosterhout

Het nieuwe boekje Max Vitaal biedt mensen van 55 jaar en ouder een handig overzicht van sportieve activiteiten in Oosterhout.

Max Vitaal

De gemeente Oosterhout hecht veel waarde aan een goede gezondheid en moedigt haar inwoners aan om meer te bewegen. Wethouder Sport Arnoud Kastelijns benadrukt het belang van beweging voor iedereen. Hij deelt zijn eigen ervaring waarbij hij lange tijd heeft gevoetbald maar nu overstapt naar een sport met minder kans op blessures, e-Gym.

Nieuwe mensen ontmoeten

Dankzij het gevarieerde aanbod in Max Vitaal kunnen 55-plussers verschillende sporten en activiteiten ontdekken. Naast de voordelen voor gezondheid en conditie, biedt dit ook de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten.

Haal het boekje af

Het gratis boekje Max Vitaal kan nu worden afgehaald bij diverse locaties, waaronder het stadhuis, de activiteitencentra, Theek5/ VVV, Recreatieoord De Warande, Surplus, Thebe, KBO, verschillende huisartsen en fysiotherapeuten, het Centrum voor Wonen en Welzijn, MEK, Floralia en de Moskee. Klik op de onderstaande link voor alle activiteiten van Max Vitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen