TSC verslaat directe concurrent Top Oss

TSC versloeg afgelopen weekend een directe concurrent, wat hard nodig was. Het wedstrijdverslag is geschreven door Henk Jansen.

TSC 1 – Top Oss

In de uitwedstrijd speelde TSC destijds mogelijk zijn slechtste wedstrijd van het seizoen, waarbij ze kansloos met 4-0 verloren. Dat maakte het vandaag des te belangrijker om recht te zetten. Na een indrukwekkende minuut stilte ter ere van de overledenen Kees Rijvers (97), Ger Musters (65), en de plotselinge dood van vrijwilligster Isolde Aerts (54) van de kledingcommissie vorige week, kon de wedstrijd beginnen.

Eerste helft

Tim Rubenkamp toonde vandaag een scherp vizier. In de 14e minuut schoot hij hard in de linkeronderhoek en bracht de stand op 1-0. Slechts 5 minuten later werd het door een fout achterin echter 1-1. Gedurende de hele wedstrijd was het TSC dat de toon zette. Net voor rust schoot Tim opnieuw perfect in de rechterhoek en bracht de stand op 2-1.

Tweede helft

Na de rust bleef hetzelfde spelbeeld bestaan. In de 67e minuut schoot Jeroen Ooms vanaf de rand van het strafschopgebied zo hard in de kruising dat de zojuist geplaatste nieuwe netten gecontroleerd moesten worden, wat resulteerde in 3-1. Met nog 10 minuten te gaan, reageerde Jeroen Ooms opnieuw alert en tekende hij voor de 4-1. Een van de grote uitblinkers bij TSC was zeker Ard Nagtegaal, die na lange tijd terugkeerde, zonder afbreuk te doen aan de prestaties van de rest van het team. De sportieve wedstrijd, geleid door een neutraal trio, kende terecht een uitstekende winnaar, hoewel er met wat geluk nog meer doelpunten hadden kunnen vallen. TSC versloeg een directe concurrent, wat hard nodig was. Volgende week zaterdag gaan ze naar Tilburg, waar ze om 18.00 uur tegen sc ’t Zand zullen spelen.