Geef je nu op voor Open Oosterhoutse Golfkampioenschap 2024

Foto: De Oosterhoutse

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni organiseert golfclub De Oosterhoutse voor de 14e keer het Open Oosterhoutse Golfkampioenschap.

Open Oosterhoutse

De uitdagende en gevarieerde 18 holes lange parkbaan van De Oosterhoutse is het toneel van het jaarlijkse open kampioenschap van Oosterhout. De spelers die meedoen aan het kampioenschap komen uit heel Nederland. Alle spelers hebben een handicap van max 20. Maar het zwaartepunt ligt ook dit jaar weer bij de single handicapper (<10). Er is ruimte voor maximaal 144 deelnemers op zaterdag. Ongeveer 50% van de deelnemers mag op zondag wederom van start gaan.

Strokeplay

De spelvorm van het kampioenschap is strokeplay. Dat betekent alle slagen tellen tot de bal in de hole ligt. Deze spelvorm wordt op alle grote toernooien gebruikt. Het totale prijzengeld voor dit kampioenschap bedraagt maar liefst 3.000 euro! Naast prijzen voor de beste scores, zijn er extra prijzen voor jeugdspelers en leden van De Oosterhoutse. Heb jij een handicap van maximaal 20 en wil je ook meedoen? Klik voor meer informatie of om je direct in te schrijven op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen