Gratis voetbalkleding in de weggeef- en ruilwinkel van TSC

27 jan 2022, 6:30 Sport
eva kitty tsc
Sinds afgelopen zomer is het voor leden van TSC mogelijk gratis voetbalkleding te krijgen vanuit de eigen weggeef- en ruilwinkel.

Tweedehands voetbalspullen

De weggeef- en ruilwinkel is een initiatief van voetbalvereniging TSC en is gevuld met goede tweedehands voetbalspullen. Je kunt er onder andere terecht voor trainingspakken, thermokleding, voetbalschoenen, kousen en scheenbeschermers in allerlei maten van groot naar klein. "Er is de afgelopen maanden al geregeld gebruik gemaakt van deze winkel.", zo laat Henk Jansen namens TSC weten.

Kitty en Eva

Henk legt uit hoe het werkt: "Leden die iets nodig hebben kunnen een whatsappbericht sturen naar Kitty of Eva die de weggeef- en ruilwinkel samen runnen. Er wordt dan een afspraak gemaakt en dan wordt er gekeken of de betreffende persoon verder geholpen kan worden. In deze tijd kun je zo heel goedkoop en soms zelfs gratis aan goede voetbalkleding komen. Wat is er mooier dan bijvoorbeeld een ander kind blij te maken met spullen waar jouw kind is uitgegroeid." Op de website van TSC staan de exacte telefoonnummer waar je naar kunt whatsappen.